Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Arifi ka vizituar nga afër punët ndërtimore të shkollës fillore në Reçicë

Advertisement

Sot kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi ka vizituar nga afër punët ndërtimore në objektin e ri të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Reçicë të Vogël, përcjell nmk-post.com

Aktivitetet punuese zhvillohen sipas dinamikës së paraparë, dhe pritet që me fillimin e vitit të ardhshëm shkollor kjo shkollë ti hap dyert për nxënësit. Ky projekt i shumëpritur do të mundësojë që afër 500 nxënës që jetojnë në këtë pjesë të qytetit të mund të ndjekin mësimin në një objekt modern me kushte avangarde, kabinete të pajisura, klasa dhe amfiteatre bashkëkohore, ka shkruajtur Teuta Arifi në rrjetin e saj social facebook

Advertisement

Read Previous

Ja sa të infektuar u regjistruan sot nga Covid-19 në Maqedoni

Read Next

Qytetet me më shumë raste aktive nga Covid-19 në Maqedoni