Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Anulohet gjykimi për rastin “Monstra”, seanca e radhës më 13 nëntor

Advertisement

Seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” është anuluar pasi që avokatja e caktuar sipas detyrës zyrtare për ta mbrojtur të akuzuarit Afrim Ismailloviq, Milica Grozdanovska, është në izolim. Seanca e radhës është caktuar për më 13 nëntor, në të cilën do të dëshmojnë, dy dëshmitarë të propozuar nga mbrojtja, Angellço Georgievski dhe Islam Zekiri.

Advertisement

Read Previous

Arrestohen dy dilerë nga Gostivari, u gjendet heroinë

Read Next

Vaksina gjermane kundër COVID-19 del e suksesshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *