Alketa Vejsiu: Që 19 vjeç i bleva shtëpi nënës dhe vëllaut!

Alketa Vejsiu është një nga moderatoret më të suksesshme shqiptare.

Ndonëse me një axhendë të ngjeshur, Alketa arrin ta menaxhojë kohën edhe për familjen e saj.

Në një intervistë për “Revista who”, moderatorja shprehet se familja është gjithçka për të dhe që 19 vjeç me fitimet e para ka arritur të blejë një shtëpi për mamanë dhe vëllanë.

Ajo është shprehur:

Menaxhoj shumë mirë kohën dhe prioritetet. Jam gjithmonë në shtëpi atëherë kur duhet. Rregullisht çdo darkë me familjen përveç rasteve të transmetimit direkt dhe provave të dielën. Mezi pres Krishtlindjet. Janë vërtetë periudha më e bukur kur në dritat e pemës, muzikës së sezonit, zjarrit dhe gështenjave që piqen të kuptosh që Zoti të ka dhënë një tjetër vit për të gëzuar këtë moment magjik. Familja ka qenë gjithmonë gjithçka për mua. Kam bërë të pamundurën që nënës dhe babait mos t’i mungojë asgjë. Mamit dhe vëllait i bleva shtëpinë me fitimet e para në moshën 19 vjeç. Dhe Zoti më shpërbleu duke më dhënë familjen që kisha ëndërruar; dy fëmijë që janë shpërblimi më i bukur i një dashurie të madhe! Familja është gjithçka për mua”

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like