Ahmeti: Brenda një ore më kanë thirrur Gruevski dhe Zaevi

Në momentet kur Maqedonia e Veriut ishte në krizën më të madhe d.m.th unë kam komunikuar edhe me njërin edhe me tjetrin, me qëllimin më të mirë për të menaxhuar situatën, të mos eskalojë e njëjta pasi që këtu në vend patëm një krizë të thellë, vazhduan negociatat gati për gjashtë muaj me lehtësim ndërkombëtar, çuam vendin në zgjedhje të parakohshme kështu që në këtë periudh më ka ndodhur jo nga një telefonatë por disa telefonata brenda orës të marrë edhe prej Nikollës edhe prej Zaevit.

Advertisement

Kështu është shprehur kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në një intervistë ekskluzive me gazetaren Matilda Mcini në televizionin Ora News.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like