Adnani dhe shokët e tij nga Ohri bëjnë plazh edhe kur bie borë (Video)

Tre qytetarë të Ohrit, sot u zhyten në ujërat e liqenit të Ohrit, në plazhin Gorica 3. As temperaturat e ulëta jashtë, as bora, as uji i ftohtë i liqenit prej vetëm nëntë gradë nuk thonë se nuk hezituan ta bënin këtë, percjelle nmk-post.

 

“Ne e bëmë këtë thjesht për sport, por edhe për të festuar borën e parë në Ohër këtë vit. Ne laheshim tre herë dhe pastaj shijonim diellin dhe borën e janarit. “Unë lahem rregullisht në Liqenin e Ohrit gjatë gjithë vitit dhe kjo është një kënaqësi e vërtetë për mua, sepse jo vetëm që është e mirë për shëndetin tim, por kjo më bën më të përmbushur si person,” tha Adnan Odzoski për Zërin e Amerikës./Nmk-post/

Advertisement

VIDEO LINK:

https://fb.watch/31NT-N0F7f/

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like