Breaking News :

nothing found
09-06-2023

Abrashi: LDK-ja ka një ngritje dhe trend shumë pozitiv

Advertisement

Arban Abrashi beson se LDK-ja ka një ngritje dhe trend shumë pozitiv. Ministri në detyrë i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka thënë se LDK-ja ka një ngritje dhe trend shumë pozitiv.

Ai ka shtuar se LDK-ja do të fitojë zgjedhjet e 14 shkurtit dhe do ta udhëheqë Qeverinë.

Tungjatjeta,
Të dhënat tona dhe hulumtimet nga terreni, tregojnë për një rënie drastike dhe humbje besimi të një subjekti politik.
LDK përndryshe ka një ngritje dhe trend shumë pozitiv. LDK do të fitoj dhe do të udhëheq Qeverinë. Vazhdojmë.

Burimi: https://www.kosovarja-ks.com/abrashi-ldk-ja-ka-nje-ngritje-dhe-trend-shume-pozitiv/

Advertisement

Read Previous

Ministri Hoxha: Ja në cilën fazë është grumbullimi i duhanit

Read Next

Ndryshojnë çmimet e naftës