Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Ndryshojnë çmimet e naftës

Advertisement

Çmimet me pakicë i karburanteve EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të rriten për një denarë e gjysmë, ndërsa çmimi i EURODIESEL dhe Vajit Ekstra të lehtë do të rritet për një denarë, njofton Komisioni Rregullator i Energjetikës.

Sipas ndryshimeve të fundit, EUROSUPER BS-95 do të shitet për 62.50 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të shitet për 64,50 den/litër. Çmimi i EURODIESEL dhe Vajit Ekstra të lehtë do të shitet për 53,00 den/ litër.

Advertisement

Read Previous

Abrashi: LDK-ja ka një ngritje dhe trend shumë pozitiv

Read Next

Vaksinohen mbi 3 milion banorë, Izraeli nis lehtësimin e masave kundër covid