41 vjeçari përd*hunon të miturën

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se një banor i fshatit Staro Baldovci, kishte përd*hunuar një vajzë të mitur nga Strumica. Akti i tm*errshëm u raportua nga nëna e vajzës në organin kompetent. Nga kjo Ministribëjnë të ditur se po merren masa për zbardhjen e rastit.

-Më 11.12.2020 në ora 20.00 në Sektori për Punë të Brendshme në Strumicë, njofton se një banore 41 vjeçare nga i njëjti qytet, ka raportuar se vajza e saj e mitur kishte kryer mar*rëdhënie sek*suale nga I.A. nga fshati Staro Baldovci. Ministria e Brendshme po merr masa për zbardhjen e plotë të çështjes, thanë ata. Nuk bëhet e ditur mosha e vajzës dhe mënyra se si është kryer vepra pen*ale nga i akuzuari.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like