• 26-07-2021

Rr ihet vajza me shqęlma në mes të Kumanovës, pastaj ndodh ç’menduria(VIDEO)

Një djalosh i ri, sot rr ahu br utal isht me shq elma një vajzë në Kumanovë. Pamjet e ngjarjes që ndodhën në qytet janë postuar në rrjetet sociale. Ata tregojnë djalin që kthehet dhe e g0det fo rt vajzën, dhe pastaj e shtyn atë dhe nuk e lë të shkojë. Regjistrimi zgjat 23 sekonda, dhe më pas u lëshua një video tjetër.

Videoja e dytë tregon një burrë tjetër duke rra hur djalin që abzoi me vajzën. Në video shifet se ai g0det ab uzuesin tre herë me grusht, dhe ai bë rtet për ndihmë.

P0licia njoftoi se SIA Kumanovë po ndërmerr masat dhe aktivitetet e duhura për zbardhjen e çështjes. Ngjarja u raportua tek prokurori publik dhe u zhvillua një bisedë zyrtare me su lmuesin i cili su lmoi fi zikisht vajzën.

Rasti do të diskutohet me persona të tjerë dhe pas d0kumentimit të tij, do të pasojë një paraqitje e duhur, thonë nga P0licia

VIDEO

Read Previous

Zaev: Qeveria hungareze ka ndihmuar Gruevskin që të arratiset nga Maqedonia

Read Next

Carovska apel mësimdhënësve: Vaksinohuni për të mirën e nxënësve

%d bloggers like this: