• 27-09-2021

1022 të infektuar me Covid 19 dhe 41 të vdekur në Maqedoni

Sië mëson nmk-post jo zyrtarisht gjatë 24 orëve të fundit në vend janë kryes 3127 testime dhe pozitiv kanë rezultuar 1022 persona, ndërsa kanë vdekur 41 persona./Northmacedonia-post/

Read Previous

Më shumë njerëz vdiqën nga infrakti apo Covid 19? Dalin statistikat në Maqedoni

Read Next

Tetova me shifra inkurajuese, Gostivari shumë pak përmisim, Prilepi dhe Manastiri në alarm

%d bloggers like this: