Breaking News :

nothing found
27-11-2022

Zaev për vizitë në Gjermani, do t’i jepet çmimi për të drejtat e njeriut

Advertisement

Kryeministri Zoran Zaev do të jetë për vizitë pune në Republikën Federale të Gjermanisë, për nder të ndarjes së çmimit për të drejtat e njeriut për vitin 2020 nga ana e Fondacionit “Friedrich Ebert”.

“Ceremonia në Berlin, e cila do të fillojë në orën 15:45, dhe do të hapet nga Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës Federale të Gjermanisë – Michael Roth, mund të ndiqet drejtpërdrejt përmes kanaleve të mediave sociale të Kryeministrit Zaev”, thonë nga shypi i qeverisë.

Përveç kësaj kryeministri Zaev së bashku me ministrin e Jashtëm, Bujar Osmani do të realizoj takim me ministrin Roth.

Advertisement

Read Previous

568 shkelje të masës për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Read Next

Teste të shpejta të koronavirusit prej nesër në Shtip, Gostivar, Prilep, Strumicë dhe Kërçovë