Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Zaev: Me miratimin e ribalancit të buxhetit qytetarët u vërtetuan se kanë shtet që kujdeset për ta

Advertisement

Kryeministri Zoran Zaev e përshëndeti miratimin e djeshëm të rishikimin të buxhetit me të cilin janë siguruar mjete shtesë si mbështetje për sistemin shëndetësor, qytetarët dhe ekonominë.

Ai thotë se me ribalancin e buxhetit për vitin 2020, qytetarët janë të sigurt se kanë shtet i cili kujdeset për ta.
“Ky është prioritet kulmor i Qeverisë dhe në këtë drejtim janë riorientuar mjete financiare në përballjen me krizën shëndetësore, që të sigurohen në kohë vaksina, ilaçe dhe për përforcimin e kapaciteteve shëndetësore”, shkruan Zaev.

Advertisement

Read Previous

Nevada ndërpret numërimin e votave deri më 5 nëntor

Read Next

BIDEN THELLON EPËRSINË

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *