“Vetoja e Bullgarisë”, Zaev: Kjo është disfata më e madhe deri më tani për BE-në!

Kryeministri Zoran Zaev në emisionin Click Plus në TV21, komentoi vendimin e Bullgarisë për të vendosur veto për fillimin e negociatave dhe të mos e miratojë kornizën negociuese. Zaev tha se kjo ishte humbja më e madhe për BE-në dhe se ai ishte i zhgënjyer me vendimin.

“Ne arritëm një marrëveshje me Bullgarinë dhe kur ajo duhej të dorëzohej në BE, ajo nuk, dhe kjo është disfata më e madhe për Evropën. Ne duhet të vazhdojmë të bëjmë përpjekje në frymën e ndërtimit të miqësive, dialog dhe jo konflikte. Për mua është shumë e vështirë, sepse besoj se kjo nuk është dëshira e popullit bullgar, por të politikës parazgjedhore në Bullgari”, deklaroi kryeministri Zaev në Click Plus në TV21.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like