Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Vdes politikani Miroslav Tugjman

Advertisement

Në moshën 75 vjeç, pas disa javësh luftimi të infeksionit të koronavirusit në Zagreb, vdes prof. Dr. Miroslav Tudjman, deputet i HDZ dhe djali i madh i presidentit të parë kroat Franjo Tudjman.

Pothuajse katër javë më parë, atij iu desh të kërkonte ndihmë mjekësore në Klinikën e Zagrebit për Sëmundje Infektive, Dr. Fran Mihaljević, për shkak të ndërlikimeve të shkaktuara nga virusi, dhe ishte i lidhur me një aparat respirator.

Advertisement

Read Previous

Djali e r r a h babain e tij

Read Next

Trend në rënie i rasteve të reja me COVID-19 në SHBA