“Varianti i ri i Covid 19”, Joe Biden do të merr një vendim drastik për Amerikën!

Presidenti Joe Biden do të vendosë ndalim për shumicën e shtetasve jo-amerikanë që hyjnë në vend të cilët kanë qenë kohët e fundit në Afrikën e Jugut, në një përpjekje për të mos lejuar përhapjen e variantit të ri të COVID-19, thanë zyrtarët e shënd etit publik amerikan për Reuters.

Advertisement

Biden të hënën do të rivendos gjithashtu një ndalim hyrje për pothuajse të gjithë udhëtarët jo-amerikanë që kanë qenë në Brazil, Mbretërinë e Bashkuar, Irlandë dhe 26 vende në Evropë që lejojnë udhëtime përtej kufijve të hapur, thanë burimet.

Biden, i cili mori detyrën të Mërkurën, po tregon një qasje më agresive për të luftuar përhapjen e virusit pasi Trump refuzoi që ta bënte këtë./Reuters/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like