Vandalizohet shqiponja e vendosur më Gostivar

Estimated read time 1 min read

VANDALIZOHET SHQIPONJA NË MONUMENTIN “G❤️STIVARI”, ISHTE BËRË PËR FESTAT E NËNTORIT. Policia ka dal në teren dhe po e heton rastin.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like