Breaking News :

nothing found
28-03-2023

“Theu statutin e partisë”, FR i BESËS distancohet nga ish kryetari Liridon Useini

Advertisement

Forumi Rinor i BESËS është distancuar nga deklaratat dhe qëndrimet e ish kryetarit të këtij forumi Liridon Useini. Në mbeldhjen e fundit të mbajtur Forumi Rinor i Lëvizjes BESA ka sjellur vendim unanim për t’u distancuar prej të gjithë atyre që për përfitime personale mundohen të shfrytëzojnë unitetin e Forumit Rinor të Lëvizjes BESA.

“Njoftojmë të gjithë opinionin se të gjitha organet e Lëvizjes BESA, përfshirë këtu edhe Forumin Rinor janë në riorganizim e sipër dhe askush individualisht nuk mund të shprehë gjoja qendrimet e rinisë së partisë”, thuhet në kumtesën e publikuar pak minuta më parë të Forumit Rinor.

Advertisement

Read Previous

Ja shpenzimet e ‘çmendura’ të Loredanës, një veshje i kushton mbi 10 mijë euro

Read Next

Çobani milioner: “Jeta me bagëtitë e vështirë, im bir mbeti beqar” (Video)