Syla: “Kam fillu procedurë për 100 padi ndaj jush komentues”

Faleminderit të gjithë gazetarëve dhe miqve për mbështetjen dhe reagimet. Facebooku mu rihap. Jam duke punuar në mbi 100 padi, për nxitje dhe të mbështetje të dhunës, sulme, shpifje në baza racore e etnike dhe ndaj lirisë së shprehjes. Poashtu për lajme të rrejshme në media që nxitën dhunën ndaj meje, sidomos në vendet ku jetojnë në Perëndim…

Gërrnaçat u panë. Edhe gërrnaçat do ti shihni ende. Pas debatit që e kam nxitur, do ti identifikoni më lehtë. Me rëndësi është që të klasifikohem dhe dalllohen nga diaspora e arritur, sepse vet ata janë ma në zor prej tyre se sa ne këtu që i shohim e i presim për një sezon turistik.
Veç dine që ligji mund të vonohet më shumë se në Evropë, por vlen dhe ju nxen… mësohuni të komunikoni pa sharje, dhe pa dhunë. Me një fjalë mos u boni gërrnaça, nëse sjeni.

Advertisement

Une vazhdoj. Pine ka 1 redbull se ju vynë energji me lexu statusa ma të gjatë.
#albanologji #diaspora #gërrnaçi

Advertisement
Advertisement

You May Also Like