Sulmohen dy persona në Entin për punë sociale në Kumanovë

Në stacionin e policisë në Kumanovë mbrëmë dy persona kanë denoncuar se janë sulmuar në Entin për punë sociale, transmeton gazeta LAJM. “Mbrëmë në ora 11.05 një e punësuar në Entin për punë sociale në Kumanovë, ka denoncuar se një person e ka sulmuar fizikish personin me inicialet V.N(40), i punësuar në Ent. Në ora 11.30 nga ana e personit me inicialet B.B(57) nga fshati Ramanli është bërë denoncimi se rreth orës 11.00 në ambientet e Entit për punë sociale në Kumanovë fizikisht është sulmuar nga një person i punësuar në Ent. Pas masave të marra, është kryer bisedë me personin me inicialet B.B dhe V.V dhe për ta janë përgatitur raporte ku është konstatuar shkelje sipas nenit 11 të Ligjit për shkelje të rendit dhe qetësisë publike “, njoftojnë nga SPB-Kumanovë.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like