Spasovski: Kemi krijuar kushte më të mira për qytetarët dhe të punësuarit në MPB

“Kemi krijuar kushte më të mira për qytetarët dhe të punësuarit në MPB”, tha sot ministri Oliver Spasovski, i cili sot në Kavadar mori pjesë në lëshimin në përdorim të hapësirave të reja të Departamentit për punë administrative.

Ai tha se është bërë shumë në periudhën e kaluar për kushte më të mira të punës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

“Nga shtatori, me kthimin tim në ministri, intensivisht kemi vazhduar me realizimin e këtyre projekteve. Kjo është e mirë për qytetarët e Kavadarit, por edhe për të punësuarit në Departamentin për punë administrative”, tha Spasovski.

Advertisement

Ai tha se ka përfunduar dhe është lëshuar në përdorim edhe Departamenti policor në Zherovjan dhe se punohet për hapësira të reja për stacionin në Çair./Telegrafi/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like