Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Sonte do të mbahet seancë qeveritare ora 20:00

Advertisement

Qeveria sonte me fillim në ora 20 përmes lidhjes videokonferenciale, do ta mbajë seancën e 20-të, ku do të shqyrtohen më shumë pika nga programi i saj për punë dhe me interes për qytetarët, njoftoi pres shërbimi i Qeverisë.

Për vendimet dhe konkluzionet nga seanca, prej Qeverisë do të informojnë me kumtesë pas përfundimit të saj.

Advertisement

Read Previous

Bashkëpunimi energjetik në fokusin e bisedimeve të Bytyqit dhe Frankojanisit

Read Next

26 viktima dhe 1295 raste të reja me Covid