Breaking News :

nothing found
30-03-2023

Shkupi, Tetova dhe Kumanova me ajrin më të ndotur në mëngjes

Advertisement

Shkupi, Tetova, Kumanova me ajrin më të ndotur këtë mëngjes, tregojnë të dhënat nga stacionet matëse.

Kavadar është me ndotje mesatare të ajrit, ndërsa në të gjitha qytetet e tjera situata me ndotjen e ajrit është më e mirë.

Situata këtë mëngjes është dukshëm më e mirë se në mbrëmje.

Që kur filloi sezoni i ngrohjes, ndotja ajrit gjithashtu mori hov.

Shkupi disa herë u gjet në mesin e 10 qyteteve më të ndotura në botë.

Advertisement

Read Previous

Profesoresha Gjyle Çeliku publikon librin e saj

Read Next

Danilovski: Karantina e zgjatur do të shkaktonte më shumë dëme sesa corona