• 20-09-2021

Shkupi me mbi 8.000 raste aktive me coronavirus

Numri i rasteve aktive me Covid-19 në vend është 18.381, ndërsa vetëm në Shkup ka 8.506 raste aktive, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Sipas komunave, Aerodrom është ende në krye me 1.287 raste aktive, pason Gazi Baba (1.196) dhe Karposhi (1.102).

Komuna Qendër ka 1.069 raste aktive, Kisella Voda 1.047, Gjorçe Petrovi 702, Buteli 447, Shuto Orizare 147, Saraji 111.

Sot u regjistruan 24 viktima dhe 990 raste të reja me Covid-19./Telegrafi/

Read Previous

Nesimi: BFI do të japë kontribut për përgaditjen e shoqërisë dhe shtetit për integrim në BE

Read Next

Spasovski: Ndihem mirë dhe jam në shtëpinë time në Kumanovë

%d bloggers like this: