Breaking News :

nothing found
14-08-2022

Sheshel: Biden do i shkatërroj sërbët

Advertisement

Vojislav Seselj ra*dikal serb përsëriti qëndrimet e tij se administrata e Biden është ar*miqësore ndaj Serbisë. Madje ai kishte këshilluar presidentin serb Vucic më parë që të mos shkoj në takime me ta pasi ka rrezik që e he*lmojnë amerikanët.
Seselj me ngazëllim e përshkroi partinë e Biden në Amerikë si shkat*ërrimtarë të demokracisë pasi vo*dhën zgjedhjet atje sipas tij.

Ai shtoi se demokracia amerikane përparoi, pastaj erdhi një periudhë dekadence, që tani të rrënohet tërësisht. Madje citoi edhe Shekspirin.

Seselj ekscentriku parashikoi në televizionin serb Tv Prva se tani sa më shumë do të dalin në sipërfaqe problemet në Amerikë, e kjo “do të reflektoj tek ne nëse frustrimet e tyre të brendshme do t’i shfaqte në rrafshin ndërkombëtar.” Ai vazhdoi me shpjegimin e këtij ‘komploti’ duke e vlerësuar si rr*ezik real këtë pasi “Biden është ar*mik i vjetër e i vërtetuar i Serbisë, ai do të bëjë gjithçka për të shk*atërruar serbët dhe interesat e tyre” tha Seselj.

Ai lëshoi edhe një varg ak*uzash tjera për politikanë e klerin e Kishës Ortodokse Serbe si Vladika Grigorije pasi ky doli kundër pushtetit të Vuçiç./TvKoha

Advertisement

Read Previous

Liridona nga Kaçaniku kryen mjekësinë në Danimarkë, zgjedhet ndër studentet më të mira

Read Next

Arrestohet pronari i lokalit në Tetovë, nuk respektoi masat