Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Sela: Shqiptar kudo që ndodhenj, Gëzuar për një vit të mbarë

Advertisement

Të nderuar vëllezër dhe motra, të nderuar qytetarë të Maqedonisë së Veriut, të nderuar shqiptarë kudo që ndodheni: në Maqedoni , Shqipëri, Kosovë, Preshevë Mal të Zi e diasporë, më lejoni t’ju uroj Vitin e Ri 2021,me shpresën më të madhe që ky vit të sjell para se gjithash shëndet, gëzime, lumturi,e mirëqenie në familjet tona, me shpresë që kjo pandemi do largohet sa më parë dhe do krijohen kushte për jetë normale.

Gjithashtu, me sinqeritetin më të madh Ju bëj thirrje që bashkarisht të jemi të kujdesshëm gjatë këtyre ditëve festive duke i respektuar masat kundër përhapjes së Covid 19, sepse vetëm ashtu mund ta mbrojmë veten, familjen dhe të tjerët.

Gëzuar për një vit të mbarë, e mos u ktheftë ky që po e lëmë pas.

Gëzuar!

Advertisement

Read Previous

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut optimistë për vitin 2021

Read Next

Gashi: Kemi kërkuar që me pandeminë të përballemi bashkë por jemi injoruar nga pushteti