Breaking News :

nothing found
04-12-2022

Sela flet për ndryshimin e rregullorës së Kuvendit

Advertisement

Ndryshimet në Rregulloren për punën e Kuvendit sipas kreut të Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela kanë për qëllim që deputetin ta shndërrojnë në makineri votimi. Sipas tij është e papranueshme sepse këto ndryshime do tu mundësojnë disa deputetëve që gjithmonë të gjejnë arsyetime që të mos marrin pjesë në seancat plenare, e në ndërkohë të mund të votojnë.

Sela ngre dyshimin se propozimi ka për qëllim sigurimin e kuorumit dhe jo që deputeti të jetë më taman prezent që të mund të kyçet në debat dhe të diskutoj për ndonjë çështje të caktuar./Alsatt – M/

Advertisement

Read Previous

“Grafa etnike”, Kasami: Do të shmangë keqpërdorimet gjatë punësimëve

Read Next

Nuk e bën qeveria, po e bën hoxhë Elvis Naçi, ja si duket “qyteti i ri” në Thumanë