Roza: Këtu do bëhet se’ks, ka më shumë burra sesa jashtë Big Brother

Estimated read time 1 min read

Roza është e sigurt që brenda Big Brother do ketë marrëdhënie intime mes çifteve të krijuara.

“Unë vë bast se këtu do bëhet seks, në këtë sezon. Këtu ka për t’u bërë dashnia-dashni”, tha Roza.

Në një bisedë me Dean, ajo ka treguar se partnerin e saj nuk e do të famshëm, por të jetë dikush që të mos jetë i njohur për publikun, të mos ketë fansa dhe adhurues.

Advertisement

“Burrat që janë këtu janë tamam burra, por nuk e dua burrin të famshëm, me fansa dhe adhurues. Se ka këtu më shumë burra sesa disa burra që njohim jashtë, por që e kam tek fama e tek këto”, tha Roza.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like