Breaking News :

nothing found
29-03-2023

REGJISTRIMI I POPULLSISË DO TË KUSHTOJË 8.5 MILION EURO

Advertisement

Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp tha se në vitin 2021, një nga përparësitë do të jetë kryerja e regjistrimit të popullsisë, pasi ai dështoi në 2011.

“Regjistrimi do të kushtojë 8.5 milion euro, ose pesë milion më pak se regjistrimi i dështuar i vitit 2011. Jam i bindur që regjistrimi do të kryhet vitin e ardhshëm dhe se pas 17 vjetësh më në fund do të kemi regjistrim të popullsisë” tha Zaev.

Advertisement

Read Previous

Kosovarja zgjidhet si vajza më e bukur në Gjermani

Read Next

Erdogan: Të hapim një faqe të re në marrëdhëniet me BE