Rama shpërndan mesazhin e aktorit Ndrenika: Vaksinimi është një akt dashurie

Estimated read time 1 min read

Kryeministri Rama ka shpërndarë mesazhin e aktorit të njohur, Robert Ndrenika për vaksinimin e qytetarëve.

Në apelin e tij, Ndrenika thotë se vaksina është një akt dashurie për të na mbrojtur dhe për të jetuar më gjatë.

“Nipërit dhe mbesat nuk reshtin së na dhëni dashuri ne gjyshërve. Jam i bindur se edhe vaksinimi është një akt dashurie, për të na mbrojtur ne, e për të jetuar më gjatë pranë njëri-tjetrit”, thuhet në mesazhin e aktorit, shpërndarë nga kryeministri Edi Rama.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like