Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Rama: Nesër do ketë shtrëngim të masave anti-COVID!

Advertisement

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se do të ketë shtrëngim të masave anti-COVID dhe vendimi do të merret nesër.

Ai u shpreh:

Do ketë shtrëngim të masave, patjetër, por thelbi është që duhen zbatuar masa, nëse bizneset respektojnë protokollin, nëse do mbahen maskat, nëse ndalet ahengu, gjërat janë në rregull, nëse nuk bëhen, por nuk zbatohen është e njësoj.

Advertisement

Read Previous

Zëvendësministri Shabani: Jo vetëm Gjeografia, do të revidohen të gjitha librat (Video)

Read Next

Bill Gates: Pandemia Covid19 nuk është asgjë në krahasim me atë që po vjen