Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Qeveria sot do të mbajë mbledhje

Advertisement

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot (24 nëntor 2020) me fillim nga ora 12:00, përmes video konferencës do të mbajë mbledhjen e rregullt të 24-tën me radhë.
Në seancën e sotshme do të diskutohet për Propozim ligjin për Agjencinë e Inteligjencës, Projektligjin për Ndryshimin e Ligjit për Tatimet në Pronë, si dhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Tregti.

Advertisement

Read Previous

10 THËNIE TË OBAMAS PËR PUNËN, SUKSESIN, MOTIVIMIN…

Read Next

Matura shtetërore do të zhvillohet mes datave 29 maj -14 qershor, dy lëndë të reja në listën e lëndëve zgjedhore