Detaje nga takimi në mes opozitës shqiptare dhe Qeverisë

Sot është duke u zhvilluar takimi në mes opozitës shqiptare dhe kryeministrit të vendit Zoran Zaev për ligjin e shtetësisë, shkruan Nmk-post. Siç mësohet burime brenda takimit, thonë që qeveria ofron zgjidhje të problemit për të marrë shtetësi çdo qytetar që jeton në vend dhe është pa shtetësi. Gjithashtu, mësohet se opozita kërkon të rregullohet ligji edhe për ata që do duan në të ardhmen të marrin shtetësi./Nmk-post/

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like