Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Qeveria do të ndajë 54 milionë denarë për punonjësit shëndetësorë

Advertisement

Me ribalancin e Buxhetit, Qeveria do të ndajë 54 milionë denarë për shpërblime të të gjithë punonjësve shëndetësorë të cilët janë të kyçur në trajtimin e pacientëve të sëmurë nga Covid-19. Mjetet do të dedikohen për të punësuarit në qendrat e Kovidit në Shkup dhe në spitalet nëpër qytetet e tjera të vendit, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Advertisement

Read Previous

SALIH MUSTAFA PARAQITET SOT PARA SPECIALES

Read Next

Jakimovski shpallet fajtor, dënohet me 6 vjet burg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *