Policia bastis në Onkologji. Ka mjek të arrestuar

Estimated read time 1 min read

Policia bastis në Onkologji
Mëngjesin e sotëm policia është në bastisje të mjekëve të Klinikës së Onkologjisë, mësojmë nga burime në hetim, ndërsa sipas burimeve tona ka edhe mjekë të arrestuar.

Kërkimet janë pjesë e aksionit që para disa muajsh e filloi ish-ministri Oliver Spasovski me prokurorinë e Shkupit për serinë e keqpërdorimeve që ndodhën në këtë klinikë.

Sipas informacioneve tona, tashmë janë bërë kërkime në NN, EJ. dhe N.V.. Ka pasur kontrolle disa muaj më parë, pas të cilave prokuroria ka hapur procedurën para hetimore. Gjatë ditës presim informacion nga prokuroria për kontrollet e sotme

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like