Breaking News :

nothing found
01-04-2023

Perkujtohet Sefedin Nuredini

Advertisement

Në Galerinë Nacionale të Shkupit u rifreskua kujtimi me imazhet e aktorit tashmë të ndjerë, Sefedin Nuredini, transmeton INA.

Aktori Mentor Nuredini organizoi ekspozitën duke zgjedhur fotografi me role nga historiku i rrjedhës kalendarike teatrore e filmike të Sefedin Nuredinit.

Aktorja dhe gazetarja Merita Çoçoli prezantoi mbrëmjen përkujtimore publicisti Emin Azemi i bëri një rezume figurës së aktorit Nuredini, pastaj Xhevat Limani me nota kulmore ndau më në detaje veprimtarinë e legjendës, duke e lartesuar figurën e tij në kultin e aktorit me cilesi hyjnore.

Ndërkohë, aktorët nga Teatri Nacional i Shkupit, lexuan pjesë të shkruara nga Sefedin Nuredini.

Ne fund u shfaq një film artistik i vajzës së tij

Advertisement

Read Previous

Si mund të bëhesh ambasador i SHBA?

Read Next

Rikthehet NOTA Fest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *