• 18-10-2021

Pendarovski: Do të kërkojmë shpalljen e gjendjes së krizës në kohëzgjatje prej 30 ditëve

Presidenti i shtetit Stevo Pendarovski pas mbarimit të mbledhjes të 10 të Këshillit të Sigurisë, ka deklaruar se në takim është biseduar lidhur me situatën me koronavirusin ku kanë referuar ministri Filipçe dhe kryeministri Zaev.
“Nuk duhet të tregojmë se gjendja me kovid-19 është jashtëzakonisht serioze. Edhe në vendet në rajon dhe në botë është serioze. Pas diskutimit ku morën pjesë kemi marrë vendimi. Këshilli për Siguri t’i propozoj qeverisë të shpallë gjendje krize në kohëzgjatje prej 30 ditëve”, tha presidentin i shtetit Stevo Pendarovski, raporton SHENJA.

Pendarovski tha se shpallja eventuale e gjendjes sw krizës nuk ka ndonjë lidhje me orën policore.

Read Previous

Banorja e Shtipit ka vdekur nga KOVID-19 edhe pse kishte pesë teste negative!

Read Next

Zaev: Gjendja e krizës nuk nënkupton automatikisht orë policore!

%d bloggers like this: