Osmani: Kryesimi i përbashkët i Procesit të Berlinit nga Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria për vitin 2020, vendosi një agjendë ambicioze

Ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut ka shfaqur optimizëm për sa i përket bisedimeve në kuadër të Samitit të Sofjes – Procesit të Berlinit. “Është fakt se kryesimi i përbashkët i Procesit të Berlinit nga Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria për vitin 2020, vendosi një agjendë ambicioze. Konkluzioni është se: edhe krahas pandemisë COVID dhe sfidave të tjera të ngjashme, kemi arritur ta mbajmë fokusin tonë, të rigrupohemi, t’i përshtatemi realitetit të imponuar dhe të arrijmë sukses për gjithë rajonin” ka shkruar Osmani
Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like

+ There are no comments

Add yours