OBRM-PDUKM: Filipçe dhe Zaev janë drejtpërdrejt përgjegjës për vdekjen e mbi 1.500 njerëzve

ë deklaratën e sotme të OBRM-PDUKM-së, theksohet se edhe një herë se Filipçe dhe Zaev janë përgjegjës për vdekjen e njerëzve. Rezultati i papërgjegjësisë së tyre, siç thonë ata, është më shumë se 1.500 njerëz të vdekur.

“Filipçe dhe Zaev janë drejtpërdrejt përgjegjës që vdekjen e njerëzve për shkak të mungesës së oksigjenit dhe vendeve në spitale, me dorëheqjen ata do të shpëtojnë jetë.

Për nëntë muaj nga fillimi i epidemisë së coronës, Filipçe tregoi dhe provoi vetëm një gjë – se ai është i paaftë dhe nuk di si të merret me pasojat e krizës së coronës.

Advertisement

Rezultati i paaftësisë së Filipçes janë më shumë se 1.500 njerëz të vdekur ose më saktësisht 1.511 qytetarë”, thonë nga OBRM-PDUKM.

Nga atje shtojnë se Maqedonia në rajon dhe në Evropë për nga numri i vdekjeve për milion banorë është në krye të listave./Telegrafi/

Advertisement
Advertisement

You May Also Like