• 18-10-2021

Nuk ka masa të reja, apel të respektohen masat aktuale

Komisioni për Sëmundje Ngjitëse sot ka mbajtur mbledhje në të cilën nuk janë propozuar masa të reja restriktive për mbrojtje nga Covid 19, informon DailyNews, transmeton nmk-post.

Nga KSI vetëm apelojnë që të respektohen masat aktuale që janë në fuqi, siç janë ndalesa e objekteve hotelierike të punojnë pas orës 21:00, të mos ketë grupime prej më tepër se katër personave gjatë 24 orëve, si dhe respektim maksimal i protokoleve të të gjithë operatorëve ekonomik.

Read Previous

Teste të shpejta të koronavirusit prej nesër në Shtip, Gostivar, Prilep, Strumicë dhe Kërçovë

Read Next

Bekteshi: Hotelet në Kodrën e Diellit do të privatizohen

%d bloggers like this: