Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Nikolloski: Zaev duhet të japë dorëheqje

Advertisement

Nënkryetari i VMRO-së, Aleksandar Nikolloski në fjalimin e sotëm para qytetarëve para Qeverisë tha se duhet të përfundojë shitja e gjithçka që është maqedonase nga Zoran Zaevi.

“Tashmë një javë, maqedonasit, qtyetarët e Maqedonisë, nga të gjitha viset e Maqedonisë e ngrisin zërin kundër tradhtisë së madhe kombëtare që i ndodh Maqedonisë”, tha Nikolloski.

Nënkryetari i VMRO-së kërkoi dorëheqje në mënyrë që të mos jetë tepër vonë.

“Dorëheqje sot, që të mos jetë vonë. Sot dorëheqje për t’u ndaluar nënçmimet kombëtare. Sot dorëheqje për t’u ndaluar tregtia me historinë, identitetin, kulturën dhe gjuhën maqedonase”, tha Nikolloski./Telegrafi/

Advertisement

Read Previous

‘Habit’ përkrahsja e VMRO-së: Kjo qeveri punon për ta bërë ‘Shqipërinë e Madhe (Video)

Read Next

Ja kush emërohet Zv/ drejtor në Agjencinë për Siguri Nacionale