Nga ahengu drejt në polici. 11 burra nga Debreshi…

Estimated read time 1 min read

Kallëzim penal për disa persona nga Prilepi dhe një nga Krusheva, të cilët qëlluan me armë zjarri në një aheng familjar

SVR Manastir – SVR Prilep ka paraqitur kallëzim penal kundër A.I.(28), A.I.(27), R.I.(23), H.B.(26), S.A.(74), E.I.(30), A.T.(42), A.R.( 19), S.R.(44), A.R., të gjithë nga Prilepi dhe A.A.(46) nga Krusheva, për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”, njoftoi MPB.

Advertisement

“Me datë 19.08.2023, në një festë familjare në oborrin e një shtëpie familjare në fshatin Debreshtë, në pronësi të E.I., i akuzuari ka shtënë me armë zjarri”, shton MPB.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like