Breaking News :

nothing found
29-03-2023

Nga 15 nëntori mbajtje e detyrueshme të pajisjeve dimërore në automjete

Advertisement

Këshilli Republikan për Siguri në Trafikun Rrugor informon se nga 15 nëntori fillon mbajtja e detyrueshme e pajisjes dimërore dhe kontroll dimëror përkatës së automjeteve.

Nën kontroll të rregullt dimëror të automjeteve nënkuptohet kontrollimi i antifrizit, kontrollimi vajit të motorit bëjnë të ditur nga KRSTRR.

Mbajtja e pajisjes dimërore është detyrueshme dhe ka të bëjë në periudhën prej 15 nëntor deri më 15 mars të vitit të ardhshëm.

Advertisement

Read Previous

MPB shkatërron grupin në Vinicë që shiste teste false për Covid 19

Read Next

Taravari priti ambasadoren britanike Galloway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *