Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Nën ndikim të alkoolit burri sulmon gruan fizikisht, ajo e paraqet në polici

Advertisement

vjeçar banues në një fshat të Tetovës, i cili më parë, nën ndikimin e alkoolit, abuzoi fizikisht dhe
mendërisht gruan e tij 37 vjeçare.
I dyshuari u mbajt në Stacionin Policor  Tetovë për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes, njoftojnë nga SPB-Tetovë.

Advertisement

Read Previous

Dëmtohet Pique, 8 muaj jashtë fushës sportive

Read Next

Spasovski: Gjendja e krizës nuk do të ndryshojë plotësisht jetën e qytetarëve