Në qeveri do të diskutohet për imunizimin e popullatës

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot, duke filluar nga ora 11:00, do të mbajë seancën e rregullt të 26-të me disa pika në rendin e ditës me interes për qytetarët dhe programin e saj të punës.

Read Previous

Fillojnë përgatitjet për vaksinim kundër COVID-19 në Maqedoni

Read Next

19 vjet prej lirimit të Albin Kurtit nga bur*gu në Nish (VIDEO)

%d bloggers like this: