Në Beograd u kidnapuan organet e e shqiptarëve të kidnapuar në luftë

VMA ( Vojnamedicinska Akademija ) Akademia e Mjekësisë Ushtarake , në Batajnicë të Beogradit është departamenti i Ministrisë së Mbrojtjes së Serbisë . Përbëhet nga 30 Klinika dhe 20 Institute nga lëmitë ushtarake , konsiderohët një ndër qendrat poliklinike më moderne në Evropë. Që nga viti 1978 , në këtë qendër poliklinike ushtarake janë praktikuar transplatime të organëve njerëzore ndër të parat në Evropë !? Para ca kohe para kësaj Qendre demonstruan disa mijëra prindër serb , organizuar nga Shoqata e Prindërve për Fëmijët e Zhdukur ( DPB ) të cilët kerkonin zbardhjën e fatit të 30 Mijë foshnjave të rrëmbyer në Spitalet Gjinekologjike gjatë vitëve të 70 -ta , 80-ta ,90 -ta dhe më vonë ?! Dhe jo vetëm kjo shoqatë e prindërve serb , por këtu para kësaj VMA , duhej të demonstronin edhe prindërit kroat , boshnjak dhe shqiptarë .

Advertisement

Gjatë luftës në Kosovë , Gjeneralët gjakatarë serb kanë rrëmbyer mijëra fëmijë , adoleshent dhe gra shqiptare të cilët kanë përfunduar në klinikat e transplatimit në VMA

Gjatë luftës në Kosovë , Gjeneralët gjakatarë serb kanë rrëmbyer mijëra fëmijë , adoleshent dhe gra shqiptare të cilët kanë përfunduar në klinikat e transplatimit në VMA

Pas luftës vitë pas viti , disa mbetje mortore u janë kthyer familjarëve , disa janë zbuluar në lumin Danub , kurse kanë mbetur edhe 1700 trupa ende të pa ,, gjetura ” ?!

Në VMA të Beogradit janë kryer krimet më makabre : transplatimet e organëve njerëzore dhe trafikimi i tyre . ,, Shtëpia e Verdhë ” nuk është në Kukës , është në Beograd, në kryeqytet të Sebisë.

 

Advertisement
Advertisement

You May Also Like