Breaking News :

nothing found
08-06-2023

Ministri Hoxha viziton rajonin e Sharrit dhe Pollogut

Advertisement
Ministri i Bujqësisë, Blegtorisë dhe Ekonomisë së Ujrave, Arjanit Hoxha ka vizituar rajonin e Pollogut dhe Malit Sharr. Në një postim në rrjetin social facebook ai ka publikuar takimet e tij në këtë zonë.
“Mbi majet e larta mbi Bogovinë, duke vizituar blegtorët në këtë natyrë të bukur.
Të kujdesemi dhe ta zhvillojmë këtë pasuri” ka shkruar ministri Hoxha.
Advertisement

Read Previous

Maqedonia Veriore dhe SHBA nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi për sigurinë e teknologjive 5G

Read Next

Dr. Ilir Hasani: Kanceri i gjirit nuk është sëmundje vetëm e gjinisë femërore, por është sëmundje e nënave, e grave dhe e motrave tona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *