Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Ministri Hoxha avancon 16 kuadro shqiptare që 10 vite nuk ishte bërë asgjë për ta

Advertisement

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha për herë të parë pas më shumë  viteve ka bërë avancimin e administratorëve shqiptarë në këtë ministri, njofton INA, përcjellë nmk-post.

Bëhet fjalë për 16 kuadro të profilizuara me fakultete që kanë punuar për më shumë se 10 vite në këtë ministri, por që nuk ishin avancuar dhe nuk u ishin njohur fakultetet e kryera.

 

 

Ministri Arjanit Hoxha dje ka nënshkruar vendimet për avancimin e tyre nga statuset më të ulta të nëpunësit shtetëror, në atë më të larta, sipas përgatitjes profesionale. (INA)

Advertisement

Read Previous

Aktori Flamur Aljiji me brand të ri ‘Flamí’

Read Next

PDK-ja pa koalicione parazgjedhore, partitë e vogla do t’i përfshijnë në listat e tyre