Breaking News :

nothing found
01-12-2022

Mihrije Braha 52 vjeç, me gjeste si 20-të

Advertisement

Eshte një nga këngëtaret më të popullarizuara në vend para dy dekadash. Por, gjërat kanë ndryshuar dhe Mihrije Braha tani i takon së kaluarës.

Megjithatë, këngtëarja kosovare s’e ka në plan të dorëzohet. Së paku jo me fotografi që i ngjallin asaj emocionin e dikurshëm.

Është 52 vjeç, por që fotot e Mihrijes nganjëherë ngjasojnë me fotot e disa adoleshenteve.

Këto të fundit e vërtetojnë këtë më së miri. Gruaja e Naim Abazit shfaqet mbi veturë në pozicione të ndryshme.

 

Advertisement

Read Previous

Gjysmë vjetori i dytë përsëri do të fillojë më 21 janar

Read Next

Skrining për deputetët dhe punonjësit e institucionit ligjvënës