Breaking News :

nothing found
30-03-2023

Gjysmë vjetori i dytë përsëri do të fillojë më 21 janar

Advertisement

Pushimi dimëror për nxënësit do të fillojë sipas kalendarit të publikuar nga byroja për zhvillim të arsimit dhe do të realizohet ashtu sikurse vitet e fundit, gjegjësisht në janar, informon Zhurnal.

Për këtë bëri të ditur sot ministrja e arsimit, Milla Carovska, e cila tha se në periudhën tani deri më 20 nëntor do të përfundojë tre mujori i parë dhe do të formohen notat, ndërsa deri në fundvit do të përfundojë tremujori i dytë.

Sa i përket gjysmëvjetorit të dytë, ajo do të fillojë më 21 janar, ashtu sikurse viteve të kaluara.

Advertisement

Read Previous

Zaev-Sillvestri: Republika e Maqedonisë së Veriut i përket Evropës

Read Next

Mihrije Braha 52 vjeç, me gjeste si 20-të