Mickoski: Plani i Zaevit 20-21 më ngjason në atë qe ishtë 3-6-9 për BE

Hristijan Mickoski ishte mysafir në një emision në televizionin RTVM Gjatë emisionit Mickoski theksoi se plani i Zoran Zaev 20-21 i ngjan 3-6-9 të mëparshëm nga i cili qytetarët nuk panë asgjë.

Maqedonisë nuk i duhen teori, por realizimi i projekteve dhe reformave. “Ju paraqitët një plan 20-21, nëse do të kisha mundësi, sot kam pasur ditën e fundit të orëve në fakultet, menjëherë pas orëve të mësimit kam pasur mundësinë të dëgjoj këtë konferencë skandaloze për shtyp të Zoran Zaev, i cili vetëm katër vjet nëse e rishikoni distancën dhe ktheheni do të dëgjoni të njëjtat fraza boshe katër vjet më parë ai tha të njëjtën gjë atëherë si opozitar sot ai e thotë katër vjet më vonë si kryeministër.

 

“Kjo më kujton shumë planin 3-6-9, i cili është zgjeruar në 18 dhe të cilin askush në vend nuk e di se sa larg është ky plan dhe çfarë po ndodh,” theksoi Mickoski.

Mickoski shtoi se plani i kujtoi atij gjithashtu numrin që Zaev tha se do të vendoste në Harkun Triumfal. Fatkeqësisht, ky premtim i Zaev mbeti i parealizuar si një seri premtimesh të tjera që ai u bëri qytetarëve në prag të zgjedhjeve.

Advertisement

“Dhe mund të them me keqardhje se përsëri kjo është një gënjeshtër tjetër shumëngjyrëshe,” tha Mickoski. Mickoski theksoi se qytetarët nuk kanë nevojë për gënjeshtra dhe plane shumëngjyrëshe.

Qytetarët kanë nevojë për projekte dhe reforma për të pasur një jetë më të mirë dhe më të sigurt në vend. “Tani do t’ju jap dy përgjigje, e para është thelbësore. Në konferencën e sotme për shtyp, ajo që u tha është pjesë e planit 20-21, nëse shfletoni buxhetin do të shihni se ai ka përmbajtje zero.

“Për shkak se ju do të dilni sot, të nesërmen pasi buxheti u votua në Parlament, si propozuesi i parë i Kryeministrit, pikërisht në atë buxhet, ju dilni dhe thoni premtime, dhe nga ato premtime nëse shikoni buxhetin, asgjë nuk përmbahet,” shpjegoi Mickoski.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like